O servisu Zaposlenje.org

Sajt je zvanično počeo sa radom 15. maja 2004. Kreiran je po ugledu na velike svetske servise za traženje posla. Prvenstveno je osmišljen da bude funkcionalan, kao i u duhu tendencija koje se mogu primetiti na modernim internet servisima. Tu se pre svega misli na neophodnost registracije, jasnoću samog sadržaja, neopterećivanje sadržaja velikim brojem reklama i banera po strani, izbegavanje frejmova, svetle boje itd.

Trenutno, servis je trenutno u fazi razvoja i pravljenja baze korisnika. Od početka rada dodato je desetak upustava za traženje posla, pisanje CV-eva i propratnih pisama, početo sa implementacijom glasovne pomoći, značajno unapredjen sistem podrške korisnicima, a otvoreni se u novi servisi. Ako se pokaže da postoji zainteresovanost, korisnika i poslodavaca za jednim ovakvim sistemom sajt će nastaviti da se i dalje razvija.

Sadržaj ove prezentacije, svih stranica i tekstova, je autorsko delo, pa samim tim podleže zakonu o autorskim pravima. Tekst ili delove teksta je zabranjeno prepisivati, objavljivati i prodavati bez izričite dozvole autora. U koliko želite da objavite deo teksta sa sajta, molimo Vas da nas prvo kontaktirate.

 

Pored standardnih usluga servis nudi i odredjen broj dodatnih. Zbog velikog interesovanja korisnika, a u saradnji sa našim saradnicima, otvoreni su novi servisi koji Vam mogu pomoći da pronadjete posao, dopunite CV, naučite nesto što Vam je potrebno za sadašnji posao, unapredite ili proširite znanja.

 

Dodatni servisi za korisnike

Jezici

Prilikom konkurisanja na posao aktivno znanje jezika je veoma bitno. Zaposlenje.Org sa svojim saradnicima Vam omogućava da po individualnom programu aktivirate, osvežite, proširite ili steknete znanje

ENGLESKOG i ITALIJANSKOG

jezika. Tempo i program rada će biti potpuno prilagođeni Vašim potrabama, željama i količini vremena koje ste spremni da izdvojite. Radićete po knjizi, ali i po tekstovima sa interenta vezanim za Vašu struku, a ako postoji potreba i po literaturi koju Vi donesete. Kontaktirajte nas na 064/119-3485 (Jovana Pavlović) ili 064/117-4679 (Ivan Marković)

 

 

Dodatni servisi za posodavce


Selekcija i testiranje kandidta
Prilikom odabira kandidata, pored stričnosti, važnu ulogu može da igra i psihički profil kandidata. Zaposlenje.Org u saradnji sa svojim saradnicima nudu usluge testiranja kandidata. Možemo testirati psihički profil kandidta, znanje jezika, rada na računaru i stručnost iz odredjenih obasti. Psihološka testiranja obavljaju naši saradnici koji imaju i višedecenisko iskustvo u struci, po unapred predvidjenim programima. Način i obim testiranja iz ostalih oblasti se dogovaraju za konkretni slučaj.

Stranica 817550 - Primeri

 

pocetna stranica