Uslovi korišćenja

Internet servis Zaposlenje Org omogućuju Vam korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod navedenim uslovima. Registracijom korisnik se slaže sa uslovima. Deaktivacuju usluga je moguće izvršiti putem email-a u svakom trenutku.

Zaposlenje Org je internet servis za traženje posla. Registracija korisnika, pravljenje virtuelnog CV-a, kao i pristupanje servisu Posao@Mail su za besplatni za registrovane korisnike. Zaposlenje Org zadržava pravo naplaćivanja drugih usluga.

Obaveza korisnika je da ostavlja tačne podatke. Korisnici koji ostavljaju netačne podatke ili na bilo koji način čine štetu servisu mogu biti obrisani iz baze korisnika uz zabranu ponovne registracije.

Registracijom korisnik vrši i prijavu na sistem za obaveštavanje, koji se koristi za obaveštavanje korisnika o dešavanjima na servisu, informacijama vezanim za zapošljavanje i edukaciju. Informacije mogu biti poslate i sa email adresa koje su u okviru grupe sajtova koji sarađuju sa servisom.

Internet servis Zaposlenje Org polaže autorska prava na sve sadržaje koje objavljuje na sajtu, osim ako nije naveden izvor sadržaja. Korišćenje bilo kog dela servisa, za koje nije pribavljena prethodna saglasnost, smatra se kršenjem autorskih prava.

Kontakt informacije prikupljane o korisnicima tokom registracije i procesa ostavljanja CV-a, servis može ustupiti samo registrovanim poslodavcima, koji prođu prethodnu proveru zaposlenih na sajtu.

Internet servis Zaposlenje Org zadržava pravo ukidanja bilo koje usluge bez prethodne najave.

Internet servis Zaposlenje Org ne snosi odgovornost za štetu nastalu korišćenjem informacija prikupljenih na sajtu.